Werkwijze


Een gedegen opleiding en ruim 20 jaar ervaring met office management in het bedrijfsleven en als (executive) life coach vormen mijn bagage. Wat mij drijft is interesse in de kern van de mens dat ons doet handelen zoals we doen. Het geeft mij plezier mensen te begeleiden bij het terugvinden van hun eigen kracht om zaken te veranderen waar ze niet blij mee zijn.

Als coach werk ik oplossingsgericht en cliŽntgericht naar de filosofie van Carl Rogers. Ik ben geÔnspireerd door onder meer mindfulness en Steve de Shazer (oplossingsgericht coachen), Rudy Vandamme (Ontwikkelingsgericht coachen) en Bert Hellinger (systemisch werken). Mijn coachstijl is oprecht, integer, persoonlijk, doelgericht, positief, kritisch. Ik houd me aan de beroepscode van de Stichting Counseling.


De gesprekken en werkzaamheden vinden plaats vanuit mijn praktijkruimte in Alphen aan den Rijn of op een andere locatie, bij voorbeeld incompany. Ook is online coaching en virtuele assistentie mogelijk.


Tarieven

Particulieren

Neem contact op voor meer informatie over de tarieven voor individuele gesprekken en online coaching. Een kennismaking is kostenloos.


Bedrijven

Voor bedrijven maak ik een traject op maat na een vrijblijvend gesprek.copyright © 2011-2016 Mensink Coaching & Business Support - Alphen aan den Rijn

Website: Boris Hoekmeijer