Klantervaringen


Vrouw, 36 jaar

Mireille bracht mij structuur en kritische reflectie. Dit deed zij met warmte en een open blik.


Man 51 jaar

Mireille was duidelijk en rustig en ging uitgebreid in op mijn vragen. Steeds haalde zij de speerpunten uit mijn verhaal zodat we verder kwamen. Ze had snel door waar mijn problemen en knelpunten liggen.


Vrouw, 32 jaar

Mireille was goed in staat om mij bewust te maken van de activiteiten die ik onderneem en in hoeverre die kunnen bijdragen aan het doel dat ik wil bereiken en dat ook vast te houden. Ze leerde mij bij mezelf te blijven en dingen te doen waar ik me goed bij voel om zo stap voor stap verder te komen.


Man, 45 jaar

Mireille was vriendelijk, maar direct en doortastend, de confrontatie niet schuwend. Ze draaide niet te veel om de hete brij heen, maar bleef steeds to the point.


Vrouw, 27 jaar

Eigenlijk wist ik niet goed wie ik was en waar ik voor stond. Logisch dat het niet lekker liep. En ik uiteindelijk niet meer wist welke kant ik op moest. Maar Mireille vond niets gek en zo leerde ik mezelf beter kennen. En ik werd er blij van. Er is nog veel werk aan de winkel, maar nu weet ik er richting aan te geven.copyright © 2011-2016 Mensink Coaching & Business Support - Alphen aan den Rijn

Website: Boris Hoekmeijer