Coaching

Individuele Coaching

Telkens loop je weer tegen hetzelfde aan. Je zou je best willen verbeteren op bepaalde punten of net even wat steviger in je schoenen willen staan. Maar waar moet je beginnen?
Het kan bij voorbeeld gaan om emotionele problemen, eenzaamheid, stress, moeilijkheden met andere mensen, besluiteloosheid, vage lichamelijke en geestelijke klachten.
Of misschien wil je weten wat het in jou is dat je belemmert om verder te komen dan waar je bent en hoe je beter gebruik kan maken van je kwaliteiten.

Ik help je graag bij het (terug)vinden van je sterke punten én je valkuilen. Dat doen we op een praktische manier. Het doel is dat jij weer in control bent!


Coaching voor Ondernemers en Bedrijven

Als (zelfstandig) ondernemer wordt veel van je gevraagd. Helaas loopt niet alles vanzelf en kan het helpen met iemand te sparren over lastige zaken (zoals de aansturing van je medewerkers, de inrichting van je bedrijf, de werkdruk en de combinatie werk/thuis).
Verandertrajecten vragen aanpassing en flexibiliteit van zowel leidinggevenden als medewerkers. Soms verloopt dit stroef en kan ondersteuning van buitenaf helpen.
Ik begeleid zowel leidinggevenden als werknemers bij onder meer conflicthantering, teamvorming, ontwikkeling van competenties en persoonlijke ontwikkeling.copyright © 2011-2016 Mensink Coaching & Business Support - Alphen aan den Rijn

Website: Boris Hoekmeijer