Business Support


Bij het coachen van ondernemers en het meekijken op de werkvloer komen vaak wensen tot verandering mee. Nieuwe inzichten geven energie en richting. En wat is dan fijner dan meteen kunnen doorpakken zonder op zoek te hoeven naar iemand anders.

Gebleken is dat het zeer effectief is als ik kan ondersteunen bij de vervolgstappen binnen het bedrijf. Mijn ruim 20 jaar ervaring als directiesecretaresse/office manager komen daarbij goed van pas.

Business support is mogelijk op uiteenlopende vlakken. Voor korte of langere termijn. On the job of virtueel. Door mijzelf of door een professional uit mijn netwerk.

Denk daarbij aan het op orde brengen van de administratie, het maken van een businessplan, opzetten van een rapportagestructuur, wegwerken van achterstanden en wellicht het zoeken naar een collega die in de toekomst blijft zorgen dat jij je blijft richten op de dingen waar je goed in bent en vooral (weer) blij van wordt.


secretariële ondersteuning – office management – notuleerservice – administratieve ondersteuning – organisatie van evenementen – inrichting secretariaat – projectondersteuning – virtuele ondersteuning – agendabeheer – invoerwerk – en al het andere zodat jij gewoon aan het werk kunt!copyright © 2011-2016 Mensink Coaching & Business Support - Alphen aan den Rijn

Website: Boris Hoekmeijer